Edistystä on tapahtunut.

Miehen piti tällä viikolla hakea vanhempiensa luota haulikko, joten siinä samassahan meidän tilaihmeauto pakattiin täyteen tavaraa ja ensimmäinen kunnon muuttokuorma suuntasi kohti uutta kotia,  kylläkin parin kilsan päähän miehen vanhemmille. Mukaan lähti keinutuoli, ihan retro olkkaripöytä, suksia, sauvoja, mailoja, pulkkia, pojan pikkulegoja, joihin ei ole kai pariin vuoteen koskettu, äitiyspakkauslaatikko täynnä vauvanvaatteita, mun ihanaakin ihanampi yöpöytä, leluja, talvivaatteita, mun pukupussissa olleita hienoja (?!?) vaatteita, laminaattileikkuri, autoni talvirenkaat.... HUH, joten aika paljon. Matkalle pääsi myös perheen kuopus ja vanhempi koira, joten tiedossa olisi helppoa aikaa minulla täällä kotona, vaikka mitä pystyisi tekemään.  Ja aika meni mitä parhaimmalla tavalla. Jumitin ja pahasti, en saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. No väkisin sain itseni tekemään pihatöitä, rikkaruohojen repimistä ja nurmikon siistimistä. Vähän ennen kuin matkalaiset tulivat seuraavana päivänä kotiin, niin pakkasin YHDEN, jep jopa yhden laatikon keskimmäisen lapsen tavaroita banaanilaatikkoon.  Ei pahemmin voi kehua ahkeruudella. :(

Jotenkin outoa ajatella, että talomme on lähes tulkoon itsekseen laajentunut tai siltä se ainakin tuntuu, kun itse ei ole taloa nähnyt hetkeen.  Tältä meidän talo näytti kun siellä viimeksi kävin. 10341956_10152449220185680_1345916297416

Ja nyt tällä hetkellä talomme laajennus on tässä vaiheessa.



10441321_10152463604125680_3351415555241

Olisikohan se nyt kattotuolit (?!?), jotka eilen asennettiin, joten viimeisestä kuvasta ollaan taas edistytty. Ensi viikolla mennään muutamaksi päiväksi miehen vanhemmille, joten samalla tulee nähtyä missä vaihessaa nyt ollaan talon suhteen. Toivottavasti saisin edes yhden naulan naputtaa, niin voisin sanoa rakentaneeni taloa ja vielä omaa. :)

Pojalta saatu kalenteri pääsi vihdoin ja viimein käyttöön, suunniteltiin miehen kanssa eilen illalla toimintasuunnitelma. Joten muutto on jo puoliksi tehty. Tässähän tulee vähän kuin voittaja fiilis. 

Talomme ei kumminkaan rakennu itsestään, sitä on rakentamassa eräs kirvesmies. Kirvesmieheltä on kysytty, kuka taloon muuttaa, johon vastaus oli yhdeksän henkeä ja kolme tulee lisää. ;) Mitäköhän kyseinen kyläläinen olettaa sen olevan.